Nydj laat u er een maat slanker uitzien en is de meest comfortabele jeans ooit. Zowel de stijl als de comfort komen terug in deze heerlijke jeans.

Not Your Daughter's Jeans
WIST JE DAT....
- Oprah Winfrey NYDJ jeans "number 1 jeans for real women" noemt
- NYDJ jeans u er een maat slanker uit laat zien
- En tegelijkertijd de meest comfortabele jeans ooit is
- 4 van de 5 vrouwen, die NYDJ past, de jeans daardoor gelijk kopen
- 2 van de 3 vrouwen meerdere NYDJ jeans in de kast hebben hangen
Voor elke vrouw die comfort ooit heeft opgeofferd voor stijl.. of stijl voor comfort. Voor elke vrouw die ooit in het licht van een paskamer heeft gestaan en een wens deed. En voor elke vrouw die ooit vijf verschillende outfits heeft geprobeerd voordat ze de deur uitging. Voor al deze vrouwen is er NYDJ. Omdat het dragen van de juiste jeans je er niet alleen beter uit laat zien, maar ook beter laat voelen.

NYDJ is the Original slimming jeans, ontworpen met het oog op de perfecte pasvorm. Alle NYDJ jeans zijn gemaakt van premium Amerikaans Denim. Het gebruik van precies de juiste hoeveelheid stretch maakt NYDJ de meest comfortabele jeans ooit.

De skinny jeans van NYDJ laten je er niet alleen een maat slanker uitzien, maar je kunt ze ook een maat kleiner kopen dankzij de gepatenteerde Lift Tuck Technologie. Het gepatenteerde criss-cross panel aan de voorzijde van de jeans corrigeert de buik, terwijl de hoge en flexibele tailleband ervoor zorgt dat deze altijd mooi aansluit.
model: jegging
model: legging
model: skinny
model: straight
perfect_fit