Nieuwe collectie met de modemerken van Barnhard Fashion als NYDJ, Basler, Elisa Cavaletti, Creenstone, Ribkoff, Leo Guy, Etoile du Monde

De nieuwe najaars- en wintercollectie voor komend seizoen is veelbelovend! Bij BarnhardFashion kenmerkt de mode zich dit seizoen vooral door mooie designs met de natuur als inspiratiebron, creaties in vintage gecombineerd met nieuw design, maar ook geïnspireerd op de wetenschap en prachtige kunstwerken.

De nieuwe najaarsmode laat designs, nieuwe silhouetten, mooie stoffen en veel details zien. Het verbazingwekkende kleurenpaillet zorgt ervoor dat u veel mogelijkheden heeft om dit najaar met een nieuw gevoel en met een nieuwe outfit voor de dag te komen. De bruintinten zijn sterk in opkomst en vormen een mooi geheel met de verscheidenheid aan roden, flessengroen en warme blauwen, met een vleugje goud.

Er is veel mogelijk in de mode... creativiteit is het sleutelwoord! Dit najaar is de combinatie van vintage met nieuwe design helemaal hot. Creëer uw eigen stijl en laat u adviseren voor de gewenste look, BarnhardFashion staat voor u klaar!